Pildīta menca piena mērcē

Sastāvdaļas

  • Mencas fileja
  • Sēnes
  • Sīpoli
  • Sviests
  • Zaļumi
  • Vārītas olas
  • Milti
  • Piens
  • 1 ola
  • Siers

Pagatavošana

1 min.
  1. Mencas fileju izdauza apmēram 0,5 cm biezumā.
  2. Sīki sagrieztas sēnes un sīpolus sacep sviestā, samaisa ar kapātām olās un zaļumiem.
  3. Maisījumu liek uz izdauzītās zivs fileju, veido rulādi vai tīteni un tvaiko katlā nelielā ūdens daudzumā.
  4. Miltus apcep sviestā, līdz tie kļūst gaiši dzelteni, sašķidrina ar verdošu pienu, samaisa, lai nebūtu kunkuļu, pieliek jēlu olu un izmaisa.
  5. Ar sagatavoto mērci pārlej tvaikotās zivis, pārkaisa ar sarīvētu sieru, apziež ar kausētu sviestu un cep.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi