Borščs ar sēnēm

Sastāvdaļas

  • Sēnes
  • Bietes
  • Burkāni
  • Tomātu biezenis
  • Etiķis
  • Pusgl. ūdens vai novārījums
  • Sīpoli
  • Taukvielas
  • Milti
  • Svaigi kāposti
  • Kartupeļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes rūpīgi nomazgā, pārlej ar aukstu ūdeni un izvāra.
  2. Bietes un burkānus sagriež skaidiņās, saliek katlā, pieliek tomātu biezeni, etiķi, pusgl. ūdens vai sakņu novārījumu, uzliek vāku un sautē, līdz dārzeņi mīksti.
  3. Sīpolus apcep taukvielās, samaisa ar vārītām, smalki sagrieztām sēnēm un cep vēl 5-10 minūtes, pēc tam pieber izkarsētus miltus un izmaisa.
  4. Apceptos sīpolus un sēnes samaisa ar dārzeņiem.
  5. Vērdošajā sēņu novārījumā liek savēlētus kāpostus un sagrieztus kartupeļus, pievieno sautētos dārzeņus un vāra vēl 20 minūtes.
  6. Pasniedzot pieliek krējumu un uzkaisa sasmalcinātus zaļumus.

Komentāri

Guta 2009. gada 18. novembris 15:27
Sēnes šeit domātas ir svaigas?? Pieņemu ka jā...tikai gribēju pārprasīt...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi