Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Borščs ar sēnēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sēnes
  • Bietes
  • Burkāns
  • Tomātu biezenis
  • Etiķis
  • Pusgl. ūdens vai novārījums
  • Sīpols
  • Taukvielas
  • Milti
  • Svaigi kāposti
  • Kartupelis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes rūpīgi nomazgā, pārlej ar aukstu ūdeni un izvāra.
  2. Bietes un burkānus sagriež skaidiņās, saliek katlā, pieliek tomātu biezeni, etiķi, pusgl. ūdens vai sakņu novārījumu, uzliek vāku un sautē, līdz dārzeņi mīksti.
  3. Sīpolus apcep taukvielās, samaisa ar vārītām, smalki sagrieztām sēnēm un cep vēl 5-10 minūtes, pēc tam pieber izkarsētus miltus un izmaisa.
  4. Apceptos sīpolus un sēnes samaisa ar dārzeņiem.
  5. Vērdošajā sēņu novārījumā liek savēlētus kāpostus un sagrieztus kartupeļus, pievieno sautētos dārzeņus un vāra vēl 20 minūtes.
  6. Pasniedzot pieliek krējumu un uzkaisa sasmalcinātus zaļumus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pankūkas "komm morgen wieder"

Pankūkas "komm morgen wieder"

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas