Deserta ēdiens - krēms "rūgts"

Sastāvdaļas

  • 400 g saldais krējums
  • 100 g cukurs
  • 3 ēd.k. šķīstošā kafija
  • 200 g ūdens
  • 30 g želantīns
  • 300 g žāvētas aprikozes
  • 20 g grauzdētas auzu pārslas
  • 100 g saldā dzērveņu mērce
  • 1 ēd.k. spirts

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzputo saldo krējumu ar cukuru, pievieno izšķīdinātu siltu želantīnu kopā ar kafiju, iemaisa sasmalcinātas aprikozes, iepilda formās, kam apakšā ir iedobums, pēc atdzesēšanas izņem no formas, liek traukā ar iedobumu uz augšu, kurā iepilda grauzdētas auzu pārslas, apkārt lej saldo mērci.
  2. Pirms pasniegšanas auzu pārslas pārlej ar spirtu un aidedzina.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi