Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cepumi- magoņu plācenīši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kviešu milti-augstākā labuma- 520
  • Sviests- 15
  • Cukurs- 340
  • Olu melanža- 320
  • Augļu esence- 1
  • Vaniļas cukurs- 10
  • Magones- 100
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. olu melanžu ielej katlā, pievieno cukuru un maisot silda līdz 40-45 grādu temp.
  2. puto putojamā mašīnā, līdz masa stipri pavairojas tilpumā, cukurs izkusis un krāsa gaiši dzeltena.
  3. pakāpeniski pievieno izsijātus miltus, esenci, vaniļu un rūpīgi visu lēnām izmaisa, izcilā.
  4. mīklu ieliek konditorejas maisiņā ar gludu uzgali un izspiež uz ietaukotām, ar miltiem pārkaisītām plātēm cepumus, kurus no virsas pārkaisa ar magonēm un cep.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas