Cepumi- magoņu plācenīši

Sastāvdaļas

  • Kviešu milti-augstākā labuma- 520
  • Sviests- 15
  • Cukurs- 340
  • Olu melanža- 320
  • Augļu esence- 1
  • Vaniļas cukurs- 10
  • Magones- 100

Pagatavošana

1 min.
  1. olu melanžu ielej katlā, pievieno cukuru un maisot silda līdz 40-45 grādu temp.
  2. puto putojamā mašīnā, līdz masa stipri pavairojas tilpumā, cukurs izkusis un krāsa gaiši dzeltena.
  3. pakāpeniski pievieno izsijātus miltus, esenci, vaniļu un rūpīgi visu lēnām izmaisa, izcilā.
  4. mīklu ieliek konditorejas maisiņā ar gludu uzgali un izspiež uz ietaukotām, ar miltiem pārkaisītām plātēm cepumus, kurus no virsas pārkaisa ar magonēm un cep.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi