Sākums > Receptes > Uzkodas

Pildīta baltmaize

2006. gada 6. maijs
Foto: Inga Mūrniece
Pagatavošana
20 min
1. Vēlams baltmaizi kura jav ir pastāvējusi 2-3 dienas,no abām malām tai nogriž galiņus un ar garu nazi izdobj baltmaizei vidiņu tā,lai iznāktu trubiņa.Baltmaizes vidiņu sastrādā kopā ar konzerviem.Olas un zaļumus sīki sakapā.Sīpolus sagriež un apcep sviestā.Visus produktus cītīgi samaisa ar sviestu.Šo masu ar karotes palīdzību pilda baltmaizē.Baltmaizi pildīt ir labāk to novietojot stāvus,tai jābūt cieši piepildītai.Tad baltmaizi ietin follijā un uz 1-2 stundām ieliek ledusskapī.Vēlāk baltmaizi sagriež plānās šķēlītēs.Baltmaizes šķēlītes var rotāt ar gurķa vai topmāta ripiņām un zaļumiem.
Uz augšu