Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pildīta baltmaize

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 bundža zivju konzervu eļļā
  • 2 -3 gab. cieti novārītas olas
  • 1 gab. sīpols
  • 100 gr.sviesta
  • 1 baltmaize nesgrieztā
  • Dilles,pētersīļi,melnie maltie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vēlams baltmaizi kura jav ir pastāvējusi 2-3 dienas,no abām malām tai nogriž galiņus un ar garu nazi izdobj baltmaizei vidiņu tā,lai iznāktu trubiņa.Baltmaizes vidiņu sastrādā kopā ar konzerviem.Olas un zaļumus sīki sakapā.Sīpolus sagriež un apcep sviestā.Visus produktus cītīgi samaisa ar sviestu.Šo masu ar karotes palīdzību pilda baltmaizē.Baltmaizi pildīt ir labāk to novietojot stāvus,tai jābūt cieši piepildītai.Tad baltmaizi ietin follijā un uz 1-2 stundām ieliek ledusskapī.Vēlāk baltmaizi sagriež plānās šķēlītēs.Baltmaizes šķēlītes var rotāt ar gurķa vai topmāta ripiņām un zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas