Kartupeļi uz grila

2006. gada 5. maijs
Foto: Depositphotos.com
Uz grila viss ceptais garšo labāk :) Mērce labi garšo ar grilētu gaļu un kartupeļiem, svaigiem dārzeņiem, čipšiem.
Pagatavošana
60 min
1. Novāra kartupeļus ar mizu, vecos nomizo, jaunos var nemizot. Pārgriež uz pusēm vai 4 daļām. Cep uz restītēm, kamēr brūni, var nedaudz apslacīt ar eļļu pirms cepšanas.
2. Apceptiem kartupeļiem ar tējkaroti katram liek virsū izkausētu sviestu sajauktu ar saspiestiem ķiplokiem un sasmalcinātām dillēm. Ķiplokiem un dillēm sviesta maisījumā jābūt diezgan daudz.
3. Mērcei - sajauc majonēzi, krējumu, pievieno sīki sasmalcininātus zaļumus un gurķi. Sāli, piparus, cukuru liek pēc garšas.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu