Ābolu konfektes

Sastāvdaļas

  • 2 gl. ābolu ( ceptu un izbērztu)
  • Pusotru gl. cukura
  • Želantīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Ceptu un izbērztu ābolu sajauc ar cukuru un želantīnu.
  2. Masu lēzenā traukā līdz nākamajai dienai tur remdenā krāsnī.
  3. Ja ābolu masai pieliek ķiršu vai upeņu sulu, konfektes iznāk krāsainas.
  4. Ar piparkūku veidnītēm izspiež dažādas figūriņas, ko apkaisa ar cukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi