Seleriju kotletes

Sastāvdaļas

  • 3 saknītes seleriju
  • Sāls
  • 400 g novārīti kartupeļi
  • 3 olas
  • Krējuma
  • Rīvmaize vai milti

Pagatavošana

1 min.
  1. Seleriju saknes rūpīgi notīra un novāra sālsūdeni.
  2. Kad selerijas atdzisušas, kopā ar aukstiem novārītiem kartupeļiem, tās samaļ ar gaļas mašīnu.
  3. Masai pievieno 3 olu dzeltenumus, nedaudz krējuma, rīvmaizi vai mitlus, sāli un saputotus olas baltumus.
  4. Visu sajauc un no masas veido apaļas kotletes, apviļā rīvmaizē un cep gaiši dzeltenas.
  5. Pasniedz ar krējuma mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi