Ceptas klimpas

Sastāvdaļas

  • 1 l rīvētu kartupeļu
  • 1 ēd.k. miltu
  • 25 g sviesta
  • 1 gl. piena
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sarīvētus kartupeļus nospiež, pieber miltus, sāli un pamatīgi izmīca.
  2. Izveido apaļas klimpas, saliek uz sausas cepešpannas un cep, ik pa brīdim apgroza.
  3. Izceptas klimpas saliek traukā, pārlej ar pienu, pieliek sviestu un nedaudz pasutina.
  4. Klimpas var ēst ar rūgušpienu, saldo pienu, kafiju, grauzdētu speķi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi