Gardais ābolu sacepums

Sastāvdaļas

  • 500 g saldskābu ābolu
  • 30 g sviesta
  • 30 g kviešu miltu
  • 1 – 1 ½ glāzes piena
  • 4 olas
  • 80 g cukura
  • 1 tējkarote kanēļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā izkausē sviestu, pieber miltus, samaisa, uzmanīgi maisot, atšķaida ar verdošu pienu, pagatavojot kviešu miltu biezputru. Putru atdzesē, pievieno ar pusi cukura sarīvētus olu dzeltenumus, mazās plānās šķēlītēs sagrieztus ābolus, kanēli, pēc tam iemaisa ar atlikušo cukuru saputotus olu baltumus.
  2. Veidi ieziež ar sviestu, pārkaisa ar mannu, lej masu. Cep cepeškrāsnī mērenā siltumā 40 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi