Ābolu sasaldētais ēdiens

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg ābolu antonovka
  • 2 /3 glāzes cukura
  • 3 olu baltumi
  • ½ citrona
  • 1 ½ glāzes salda krējuma
  • 1 ½ ēd. karotes cukura

Pagatavošana

10 min.
  1. Ceptus, karstus ābolus izrīvē caur sietu, pievieno cukuru, citrona sulu. Aukstā masā iemaisa olu baltumus un pamatīgi saputo.
  2. Saldo krējumu saputo, pievienojot cukuru un rīvētu citrona miziņu.
  3. variants. Ābolu masu liek kārtās ar putukrējumu, trauku aizvāko, saldē ledusskapja saldētavā.
  4. variants. Ābolu masu samaisa ar putukrējumu – tālāk rīkojas kā pirmajā variantā.
  5. Sasaldētu ābolu saldēdienu pasniedz ar trausliem cepumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi