Rīvētu kartupeļu un gaļas kotletes

Sastāvdaļas

  • 1 glāze vārītu kartupeļu
  • 200 g maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Taukvielas
  • Krējums
  • Zaļumi

Pagatavošana

25 min.
  1. Tikko sarīvētā kartupeļu masā iemaisa gaļu, sasmalcinātus, saceptus sīpolus, sāli, piparus.
  2. Pannā sakarsētās taukvielās liek ar karoti kotletes un cep no abām pusēm brūnas.
  3. Apceptām kotletēm pārlej krējumu un pārkaisa ar zaļumiem, pannai uzliek vāku un uz pavarda vai cepeškrāsnī lēni karsē apmēram kādas 10.minūtes.
  4. Kotletes pasniedz ar sautētiem dārzeņiem vai salātiem.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Andrejs Ra 2016. gada 20. novembris 18:32
Labs pavars visu dara pec intiucijas un fantazijas, galvenais neparspilet ar piedevaam, tad viss sanaak labi :)
Evija 2016. gada 7. marts 14:45
Es nezinu, man kaut kā sanāca pavisa šķidri, tā kā tāda kartupeļu biezputra ar gaļu, tā kā es domāju, ka receptei vismaz milti vai olas būtu jāpievieno lai sanāktu kotletes, ne putra

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi