Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu ligzdiņas

2006. gada 24. aprīlis
Foto: Inga Mūrniece
Paldies Receptes.lv lietotājai Veronikai par receptes izmantošanu un skaistajiem foto. Veronika pildījumam izmantoja vistu, papriku, sieru un lociņus.
Pagatavošana
60 min
1. Novārītus kartupeļus samīca, pievieno krējumu ,olu dzeltenumus, sāli, piparus.
2. Šo masu ieliek konditorijas maisiņā un uz ieeļotas pannas izveido putnu ligzdiņas formu.
3. Vidū var likt gan apceptus sīpolus, tomātus un ķiplokus, rīvētu sieru, smalki sagrieztus apceptus dārzeņus vai iesist vidū jēlu olu, vai arī kādu pildījumu pēc savas garšas.
Foto: Inga Mūrniece
4. Tad cep visu cepeškrāsnī, līdz ligzdiņas zeltainas.
Foto: Inga Mūrniece
5. Labu apetīti!
Foto: Inga Mūrniece
Uz augšu