Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Pavasara spēka zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 āda no īsta lauku stingri žāvēta speķa (ap 10X15 cm)
  • 1 glāze auzu putraimu
  • 1 l ūdens
  • 2 glāzes kapātu nātru dzinumu
  • 2 glāzes sagrieztu skābeņu
  • 1 glāze virzas lapiņu
  • (visi svaigi pavasara zaļumi, auguši tīrā vietā un pašam plikām rokām jāplūc)
  • 1 ola
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Aukstā ūdenī ieliek ādu. Vāra, noputo. Pieber putraimus, vāra, noputo.
  2. Vāra uz lēnas uguns 1,5 h. Pieber zaļumus, ielaiž olu un lēni pavāra līdz ola sabiezē - ap 3 min.
  3. (Kārtīga vitamīnu un dzelzs deva pēc ziemas.
  4. Pašu ādu var arī neēst)
Receptes.lv Iesaka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas