Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mēli var norīt

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles cūkgaļas karbonāde
  • Pipari
  • Sāls
  • Ķiploki
  • Krievijas sinepes
  • Kabaču ikri
  • Milti
  • 2 olas
  • Rīvmaize
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sāksim ar karbonādes izklapēšanu, kad tas ir izdarīts vajadzētu katrai šķēlei uzbērt nedaudz sāls, piparus. Pēc tam caur ķiplokspiedi uzspiež uz gaļas ķiplokus, katrai šķēlei 1 daiviņu, un izsmēre to pa visu šķēli. Tālākais solis ir kabaču ikru uzsmērēsana uz gaļas,tad ar tējkaroti liek uz gaļas sinepes un izsmērē pa visu šķēli.Katra šī sastāvdaļa ir vajadzīgas ne vairāk kā sviests uz maizes. Kādas 10 minūtes, lai gaļa pastāv un, tad var sākt panēt miltos, tad olā un visbeidzot rīvmaizē.
  2. Protams, lai tas viss būtu ideāli, gaļu liek cepties, eļļu vajadzētu tā, lai apsedz vismaz pusi no gaļas šķēles. Apcep no abām pusēm, tā lai rīvmaize ir apcepusies nedaudz brūna. Ja ir bažas vai tā gaļa ir izcepusies tai visā panējumā, var drusku pasautēt zem vāka uz lejot 50 g ūdeni.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķi korejiešu gaumē

Gurķi korejiešu gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas