Mēli var norīt

2006. gada 15. aprīlis
Foto: Kristīne Silvestrova
Pagatavošana
1 min
1. Sāksim ar karbonādes izklapēšanu, kad tas ir izdarīts vajadzētu katrai šķēlei uzbērt nedaudz sāls, piparus. Pēc tam caur ķiplokspiedi uzspiež uz gaļas ķiplokus, katrai šķēlei 1 daiviņu, un izsmēre to pa visu šķēli. Tālākais solis ir kabaču ikru uzsmērēsana uz gaļas,tad ar tējkaroti liek uz gaļas sinepes un izsmērē pa visu šķēli.Katra šī sastāvdaļa ir vajadzīgas ne vairāk kā sviests uz maizes. Kādas 10 minūtes, lai gaļa pastāv un, tad var sākt panēt miltos, tad olā un visbeidzot rīvmaizē.
2. Protams, lai tas viss būtu ideāli, gaļu liek cepties, eļļu vajadzētu tā, lai apsedz vismaz pusi no gaļas šķēles. Apcep no abām pusēm, tā lai rīvmaize ir apcepusies nedaudz brūna. Ja ir bažas vai tā gaļa ir izcepusies tai visā panējumā, var drusku pasautēt zem vāka uz lejot 50 g ūdeni.
Uz augšu