Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Dārzeņu - gaļas salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkgaļas fileja, vai cāļa fileja
  • 300 g Franču salātu mērci (sinepes, majonēze, etiķis, dažādi zaļumi)var iegādāties jebkurā veikalā gatavu
  • 200 g šampinjoni svaigi
  • 1 liels svaigais gurķis
  • 10 mazi tomāti
  • Saujiņu magones
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

2 min.
  1. Gaļas fileju sagriež nelielās strēmelītēs,šampinjonus griež uz pusēm vai šķēlēs. Tad abus aplej ar salātu mērci (150g) un tur šādā marināde 1- 2 diennaktis, ja grib stiprāku, tad pieliek klāt garšvielas gaļai, katra garšas gaumei individuāli.
  2. Kad pagājis marinēšanas laiks un var ķerties klāt salātu gatavošanai, tad sagriež svaigo gurķi standziņās, tomātus daiviņās un kārto šķīvī vai bļodā pa kārtām.
  3. Uz pannas olīveļļā izcep gaļu kopā ar šampinjoniem, neaizmirstot marinādi, cep līdz viss paliek brūns, bet ne sadedzis :). Un to visu liek virsū svaigajiem dārzeņiem.
  4. Vēl pa kādu laiciņu jāpaspēj nedzaudz apcept magones un sajaukt ar atlikušo daļu salātu mērces. Mērci lej uz visām pārējām sastāvdaļām. Tad nu, ja ir laba apetīte, to visu var sākt ēst. Vai nu dala pa šķīvjiem, vai visi ķeras pie lielās bļodas. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas