Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
A
Alise
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Diaana. Tu visu saki pareizi.. Miikla jaamiica pamatiigi.. nav tur dazhas minuutes.

bet to chapatii parasti necep uz parastaas pannas, bet gan uz speciaalas. cerams, ka pateikshu pareizi, bet to pannu sauc - Tava.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Bulka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
čupātī taisa no speciālajiem miltiem, nevis no parastajiem. pat nezinu, vai lv taadus var nopirkt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Diana S*****
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es pate praktizejos pie vieas pazinjas Indietes kura cep capati jau no bernu dienam. Vinja nekad neizmanto to iestavesanos iklai, bet gan vienkarsak uz 2 kruzitem aptuveni pus kruziti remdenu udeni. miklu jamica dazas min liidz tada vienmeriga kat kas liidzigs raugu milai tik nedaudz stingraka un protams lai nelip pie rokam un pie galda virsmas. sadala mazas picinjas un skaisti izrulle apalu formu diezgan planu kadus 2-3 mm biezuma. un liek un neieelotas panna cepties un lenas uguns. tad kadas 30 s cep vienu tad pagriez uz otru. varbut pirmajas reizes tai miklai necelsies burbulishi bet tas nak ar pieredzi. un noteikti sviestu nesmeret jo to ir jaed ar kadu caryu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Renāte
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man nesanāca... Izveltnēt mīklu nebija iespējams, arī pamatīgs mīklas daudzums nelīdzēja...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Līdzīgās receptes

Deserti

Jaunākās receptes