Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Karaliskā Lieldienu pasha

Karaliskā Lieldienu pasha

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg biezpiena
  • 150 g gaišo rozīņu
  • 150 g tumšo rozīņu
  • 100 g dažādu augļu sukādes
  • 2 citroni
  • 4 olas
  • 200 g sviesta
  • 200 g cukura
  • 200 g saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Izkausē sviestu un pievieno cukuru. Maisa līdz tas izkusis.
  2. Pievieno biezpienu un turpina masu karsēt. Pievieno olas, rozīnes un sukādes, piespiež citronu sulu un pierīvē citrona miziņu. Turpina nepārtraukti maisīt, līdz masa sāk vārīties.
  3. Ņem trauku nost no uguns un atdzesē, ik pa brīdim masu apmaisot. Kad tā atdzisusi, pievieno saputotu krējumu.
  4. Caurdurī ieliek marli vai lina audumu un ielej biezpiena masu. Masu tur zem sloga no 12 līdz 24 stundām vēsā vietā.
  5. Pirms pasniegšanas pashu uzliek uz apaļa šķīvja un dekorē ar ziediem vai šokolādi.

    Lai labi garšo!
    Pirms pasniegšanas pashu uzliek uz apaļa šķīvja un dekorē ar...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 16. oktobris 16:12 16.10 16:12
Produkti, kas palielina trauksmes sajūtu (3)
Visu ar mēru!

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas