Vienkāršās zivju kotletes

Sastāvdaļas

  • Rudeļi
  • Raudas
  • Pliči
  • U.c. ne visai gardas zivis
  • Sīpoli
  • 1 /5 daļa speķa
  • Baltmaize
  • Sāls
  • Pipari
  • Ola
  • Rīvmaize
  • Nerafineta rapšu eļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Gribēju padalīties ar kādu vienkāršu, bet labu recepti, ko nesen iemācījos.
  2. Vispirms notīra zvīņas (galvu un iekšas ne) un izgriež filejas (no 3kg zivju sanāk apmēram 1kg fileju),
  3. Tad samaļ ar sīpoliem, apmēram 1/5 daļu speķa, drusku baltmaizi.
  4. Iegūtajai masai piejauc sāli, piparus, kārtīgi uzkultu olu.
  5. Apviļā rīvmaizē un cep kotletes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi