Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļa ķīniešu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 - 500 g cūkgaļas fileja (var arī karbonādi)
  • 3 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • 1 ola
  • 1 sweet&sour mērces burciņa
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • Sāls (pēc vēlmes)
  • Cukurs (neliela šķipsniņa)
  • Nedaudz maltie melnie pipari
  • Eļla
  • Rīsi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vispirms nomizo burkānus, sagriež ripiņās (vai kā pašam labāk patīk), liek vārīties - vāra kamēr mīksti.
  2. Kamēr burkāni vārās, cūkgaļas fileju sagriež 1x1 cm platās strēmelītēs, piesit olu un ar rokām visu samaisa, pieber mazu šķipsniņu cukura, sāli un piparus.
  3. Kad ola iemaisīta, ber klāt kartupeļu cieti - un atkal visu samaisa.
  4. Uz pannas uzkarsē eļļu (diezgan daudz vajag) un liek cepties gaļu (būtībā jāstāv klāt - lai gaļa nepārcepas).
  5. Sīpolus sagriež pusriņķos un liek cepties.
  6. Kad burkāni, gaļa un sīpoli ir gatavi - pievieno sweet&sour mērci un liek pasutināties (var uz dziļākas pannas vai arī katliņā).
  7. Tikmēr novāra rīsus.
  8. Kad rīsi gatavi, var ņemt nost arī gaļu un ēst.
  9. Labu apetīti!!!
  10. p.s. šis ēdiens noteikti garšos ķīniešu ēdienu cienītājiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA