Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļa ķīniešu gaumē

2006. gada 25. marts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
40 min
1. Vispirms nomizo burkānus, sagriež ripiņās (vai kā pašam labāk patīk), liek vārīties - vāra kamēr mīksti.
2. Kamēr burkāni vārās, cūkgaļas fileju sagriež 1x1 cm platās strēmelītēs, piesit olu un ar rokām visu samaisa, pieber mazu šķipsniņu cukura, sāli un piparus.
3. Kad ola iemaisīta, ber klāt kartupeļu cieti - un atkal visu samaisa.
4. Uz pannas uzkarsē eļļu (diezgan daudz vajag) un liek cepties gaļu (būtībā jāstāv klāt - lai gaļa nepārcepas).
5. Sīpolus sagriež pusriņķos un liek cepties.
6. Kad burkāni, gaļa un sīpoli ir gatavi - pievieno sweet&sour mērci un liek pasutināties (var uz dziļākas pannas vai arī katliņā).
7. Tikmēr novāra rīsus.
8. Kad rīsi gatavi, var ņemt nost arī gaļu un ēst.
9. Labu apetīti!!!
10. p.s. šis ēdiens noteikti garšos ķīniešu ēdienu cienītājiem.
Uz augšu