Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Šķelto zirņu zupa ar malto gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 litri ūdens
  • 1 -2 buljona kubiciņi
  • 1 glāze šķelto zirņu
  • 2 nelieli burkāni
  • 4 -6 nelieli kartupeļi
  • 200 -300g maltās gaļas
  • 2 -3 smaržīgie pipari
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Iepriekšējā vakarā iemērcam zirņus aukstā ūdenī (ātrāk izvārīsies mīksti)
  2. Nākamajā dienā
  3. Uzvāra ūdeni, ieber zirņus.
  4. Kamēr zirņi vārās: nomizo un sarīvē burkānus; nomizo un sagriež nelielos kubiciņos kartupeļus; uz pannas taukvielās apcep malto gaļu un pieber sāli pēc garšas
  5. Kad zirņi mīksti, iemet smaržīgos piparus, ieber kartupeļus un burkānus. Vāra, kamēr kartupeļi un burkāni ir mīksti.
  6. Pievieno buljona kubiņus un sāli pēc garšas.
  7. Pašās beigās pieliek malto gaļu. Samaisa, lej šķīvjos un ceļ galdā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA