Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena kūka ar auzu parslam

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei: 75 g margarīna vai sviesta
  • 40 g auzu pāeslu
  • 130 g kviešu miltu
  • 40 g cukura
  • Pildījumam: vaniļas cukurs
  • 150 g skābā krējuma
  • 250 g malta biezpiena
  • No 1 citrona izpiesta sula
  • 1 banāns
  • 1 ēd. k. medus
  • 2 olas
  • 1 tējk. malta kanēļa
  • Augļi rotājumam
  • 200 g aprikožu marmelādes vai ābolu džema
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Taukvielas izkausē. Pievieno auzu pārslas, miltus un cukuru, samīca stingru mīklu.
  2. Mīklu ieklāj veidnē ar noņemamām malām.
  3. Cep 200 *C apmēram 15 min.
  4. Vaniļas cukuru, skābo krējumu, biezpienu, citrona sulu, medu un olas saimaisa un maisījumu lej kūkas pamatne.
  5. Kūku pārkaisa ar kanēli. Cep 175 *C apmēram 30 min. Atdzesē.
  6. Kūku rotā ar banānu, kivi vai citu augļu šķēlītēm. Izkausē aprikožu marmelādi vai ābolu un bagātīgi apziež augļus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA