Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 4 olas
  • 2 gl cukura
  • 1 tk soda
  • 4 gl milti
  • 2 gl kefīra
  • Virsai
  • Āboli, kefīrs, krējums, biezpiens, cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Olas saputo ar cukuru, tad pievieno visu pārējo. Samaisa. Lielo pannu iesmērē ar eļļu un mīklu vienmērīgi sadala pa visu pannu.
  2. Virsū var likt visu ko! Pati lieku plāni sagrieztas ābolu šķēlītes(skābumam), pāri bagātīgi pārliet ar biezu maisījumu, ko veido krējums, nedaudz kefīra , biezpiens(apm.150 gr.) un cukurs pēc garšas. Bagātīgi jāpārlej, lai plātsmaizīte sanāktu sulīga, ne sausa.
  3. Cep 190 grādos vismaz 30 min (cepšanas ilgums atkarīgs no virsas satura), kamēr maizīte brūnām maliņām un smaržo garšīgi!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA