Lieldienu olas sīpolu mizās

Lieldienu olas sīpolu mizās
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 30 vistu olas (var būt arī brūnās)
  • 300 g sīpolu mizu
  • 6 ēd. k. sāls
  • 3 l ūdens
  • Žāvēta speķa ādiņa
  • Putraimi, lapiņas, pūpoliņi, marles gabaliņi, rupjs diegs

Pagatavošana

100 min.
  1. Lielā katlā ielej ūdeni, sāli un sīpolu mizas. Ātri uzvāra un ļoti lēni pavāra 30 min. Ļauj 10 min. atdzist.
  2. Olām ar marlīti un diegiem pietin putraimus, lapiņas un citus dekorus. Uzmanīgi liek olas mizu vārijumā, uzvāra un vēl pavāra 20 min.
  3. Olas uzmanīgi izņem, atbrīvo no aptinumiem, apslauka un ierīvē ar ādiņu, lai skaisti spīd.

    Lai izdodas skaistas oliņas!

    Olas uzmanīgi izņem, atbrīvo no aptinumiem, apslauka un ierī...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi