Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Lieldienu olas sīpolu mizās

Lieldienu olas sīpolu mizās

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 30 vistu olas (var būt arī brūnās)
  • 300 g sīpolu mizu
  • 6 ēd. k. sāls
  • 3 l ūdens
  • Žāvēta speķa ādiņa
  • Putraimi, lapiņas, pūpoliņi, marles gabaliņi, rupjs diegs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Lielā katlā ielej ūdeni, sāli un sīpolu mizas. Ātri uzvāra un ļoti lēni pavāra 30 min. Ļauj 10 min. atdzist.
  2. Olām ar marlīti un diegiem pietin putraimus, lapiņas un citus dekorus. Uzmanīgi liek olas mizu vārijumā, uzvāra un vēl pavāra 20 min.
  3. Olas uzmanīgi izņem, atbrīvo no aptinumiem, apslauka un ierīvē ar ādiņu, lai skaisti spīd.

    Lai izdodas skaistas oliņas!

    Olas uzmanīgi izņem, atbrīvo no aptinumiem, apslauka un ierī...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Laša uzkoda "braucam pie draugiem"

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas