Pankūkas ar zemeņu pildījumu

Sastāvdaļas

  • 0.5 piens - 0,5L
  • Olas - 3gab
  • Milti - 220g
  • Cukurs - 10g
  • Šķipsniņa sāls
  • Zemenes - 200g
  • 1.5 cukurs - 1,5 ēdamk
  • Saldais krējums - 150g
  • Želatīns - 5g

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīkla: apmēram pusē piena iemaisa sāli, cukuru, olas un miltus. Kārtīgi izmaisa, lai nebūtu kunkuļu, tad mīklai pievieno atlikušo pienu, samaisa. Gatavo mīklu lej pannā sakarsētos taukos un cep plānās pankūkas.
  2. Ogas saspaida, samaisa ar cukuru, pievieno uzbriedinātu želatīnu un lēnām iemaisa saputotu saldo krējumu.
  3. Pankūkas satin tūtiņās un piepilda ar gatavo zemeņu masu. Rotā ar vesalām ogām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi