Pildīti āboli

2006. gada 10. marts
Foto: INDRA MAKSIMOVA
Pagatavošana
1 min
1. Ābolus pārgriež uz pusēm un iekšpusi izgrebj.Desu,gurķi un kartupeļus sagriež sīkos gabaliņos un sajauc ar krējumu(var izmantot ari majonēzi)Maisījumu pilda ābolos.Rotā ar lokiem,dillēm,pētersīļiem.
2. Ja negaršo desa,protams,bez tās var iztikt.To vietā var pievienot vārītas pupiņas,sieru vai pat sēnes.
3. Porciju skaits ir atkarīgs no ābolu daudzuma.No viena liela ābola izdosies pagatavot 2 porcijas.
4. Ja āboli ir saldi var gatavot saldo ēdienu.Gaļas vai siera vietā tad izmanto ogas vai augļus,bet krējuma vietā sakul saldo krējumu vai pievieno sacukurotu biezpienu.
Uz augšu