Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pildīti āboli

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zaļi āboli(palieli),1desas vai cepeša šķēle,½ gurķa,1neliels vārīts kartupelis,1ēd.k.skāba krējuma,loki,sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus pārgriež uz pusēm un iekšpusi izgrebj.Desu,gurķi un kartupeļus sagriež sīkos gabaliņos un sajauc ar krējumu(var izmantot ari majonēzi)Maisījumu pilda ābolos.Rotā ar lokiem,dillēm,pētersīļiem.
  2. Ja negaršo desa,protams,bez tās var iztikt.To vietā var pievienot vārītas pupiņas,sieru vai pat sēnes.
  3. Porciju skaits ir atkarīgs no ābolu daudzuma.No viena liela ābola izdosies pagatavot 2 porcijas.
  4. Ja āboli ir saldi var gatavot saldo ēdienu.Gaļas vai siera vietā tad izmanto ogas vai augļus,bet krējuma vietā sakul saldo krējumu vai pievieno sacukurotu biezpienu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA