Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivs fileja ķīnas mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 700 g. zivs fileja
  • Ķīnas salskābā mērce ar ananāsiem
  • Citrona sula
  • Sāls
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivs fileju sagriež pirksta biezuma strēmelēs,apslaka ar citrona sulu , nedaudz apsāla un eļļā uz ātras uguns izcep.
  2. Uzlej mērci, ja vajag pievieno sāli un mazliet vēl pakarsē.
  3. Labi garšo ar rīsiem vai svaigi grauzdētu tostermaizīti.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA