Zivs fileja ķīnas mērcē

Sastāvdaļas

  • 700 g. zivs fileja
  • Ķīnas salskābā mērce ar ananāsiem
  • Citrona sula
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivs fileju sagriež pirksta biezuma strēmelēs,apslaka ar citrona sulu , nedaudz apsāla un eļļā uz ātras uguns izcep.
  2. Uzlej mērci, ja vajag pievieno sāli un mazliet vēl pakarsē.
  3. Labi garšo ar rīsiem vai svaigi grauzdētu tostermaizīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi