Apelsīnu krēms

Sastāvdaļas

  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 apelsīni
  • 160 g cukura
  • 2 ēdamkarotes ruma
  • 1 tējkarote ūdens
  • 1 ēdamkarote želatīna
  • 300 g svaiga krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukuru un sarīvētas apelsīnu miziņas saputo ar olu dzeltenumiem, pielej apelsīnu sulu, rumu, ūdeni. Krēmu ūdens peldē maisot karsē. Kad krēms sarecējis, to noņem no uguns, pievieno izšķīdinātu želatīnu (izšķīdina 1 ēdamkarotē ūdens). Kad krēms atdzisis, iecilā saputotu krējumu, lej pokālos, grezno ar putukrējumu un apelsīnu daiviņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi