Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Apelsīnu krēms

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 apelsīni
  • 160 g cukura
  • 2 ēdamkarotes ruma
  • 1 tējkarote ūdens
  • 1 ēdamkarote želatīna
  • 300 g svaiga krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukuru un sarīvētas apelsīnu miziņas saputo ar olu dzeltenumiem, pielej apelsīnu sulu, rumu, ūdeni. Krēmu ūdens peldē maisot karsē. Kad krēms sarecējis, to noņem no uguns, pievieno izšķīdinātu želatīnu (izšķīdina 1 ēdamkarotē ūdens). Kad krēms atdzisis, iecilā saputotu krējumu, lej pokālos, grezno ar putukrējumu un apelsīnu daiviņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA