Ceptas vistu akniņas ar sīpoliem

Ceptas vistu akniņas ar sīpoliem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg vistu aknas
  • 1-2 sīpoli
  • 4-5 daiviņa/s ķiploka
  • Garšvielas gaļai
  • Pipari
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistu akniņas apcep eļļā.
  2. Pievieno sagrieztus sīpolus un ķiplokus, garšvielas. Cep, kamēr sīpoli ir kārtīgi sacepušies.
    Ja klāt pie aknām ir arī sirdis, tās sāk cept pirmās, jo tās ilgāk jācep.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

kārlis 2016. gada 24. oktobris 15:33
tas pats kas , no cirvja zupa .

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi