Pīlādžu ievārījums

Sastāvdaļas

  • 1 kg pīlādžu
  • 6 glāzes cukura
  • 4.5 glāzes ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Ogas 3-4 minūtes patur verdošā ūdenī, tad 12- 24 stundas mērcē aukstā ūdenī, to vairākkārt mainot.
  2. No cukura un ūdens vāra sīrupu.
  3. Izmērcētas ogas ber sīrupā, tur 8-10 stundas, tad 2-3 minūtes vāra. Ar 12 stundu intervālu vārīšanu (5-6 minūtes) atkārto trīs reizes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi