Selerijas nomizo, sarīvē un liek sautēties, pielej ūdeni un kādu brītiņu pasautē.
Tad pieliek sāli, cukuru, sarīvētus ķiplokus, čili piparus, etiķi, eļļu un blanšētus tomātus, kas sagriezti sīkos kubiņos.
Visu pasautē.
Glabā ledusskapī.
Pasniedz pie gaļas ēdieniem.
Sastāvdaļas
Selerijas sakne
Ķiploka galviņa
Naža gals čili piparu
2 blanšēti tomāti
Ēdamkarote eļļas
Ēdamkarote 9% etiķa
Sāls
Tējkarote cukura
Pusglāze ūdens
-->
Pagatavošana
1 min.1 min.
Selerijas nomizo, sarīvē un liek sautēties, pielej ūdeni un kādu brītiņu pasautē.
Tad pieliek sāli, cukuru, sarīvētus ķiplokus, čili piparus, etiķi, eļļu un blanšētus tomātus, kas sagriezti sīkos kubiņos.
Visu pasautē.
Glabā ledusskapī.
Pasniedz pie gaļas ēdieniem.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri