"Biezās" jeb pildītās kartupeļu pankūkas

"Biezās" jeb pildītās kartupeļu pankūkas
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 1-2 ēd. k. miltu
  • 1 ola
  • Sāls
  • Desa
  • Siers
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

70 min.
  1. Sarīvē kartupeļus, piesit olu, pievieno garšvielas un nedaudz miltus (pēc vajadzības un gaumes) - pagatavo kartupeļu pankūku mīklu.
  2. Sagriež mazos gabaliņos desu un sarīvē sieru. Daudzumu skatās atbilstoši kartupeļu mīklas daudzumam.
  3. Uz pannas liek palielu, bet ļoi plānu pankūku, virsū liek sagatavoto desu un sieru - virsū liek pankūku mīklu un uz lēnas, lēnas uguns cep gatavu.
    Pasniedz ar skābo krējumu.

    Labu apetīti!
    Uz pannas liek palielu, bet ļoi plānu pankūku, virsū liek sa...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi