Avokado zupa ar cāļa krūtiņu

Sastāvdaļas

  • 400 g cāļa filejas
  • 7 ēd.k olīveļļas
  • 200 g sīpolu
  • 1 asais zaļais pipars
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1.25 ml vistas buljona
  • 7 avokado
  • 2 citronu sula
  • 1 asais sarkanais pipars
  • ½ tējk.malta timiāna
  • Zaļumi (kinza,pētersīļi)
  • Sāls,pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Fileju sagriež strēmelēs,sāla ,piparo un eļļā apcep apm.10 min.,noliek siltumā.Sīpolus-gredzenos,aso piparu sasmalcinam,kiplokus-izspiežam un to visu apcep atlikušajā eļļā.Pielej buljonu,sagriež kubiņos avokado mīkstumu,apslaka ar citrona sulu un liek zupā.Uzvāra,pievieno kinzu,timiānu un sataisa biezeni,pievieno garšvielas.Pasniedzot pievieno acepto fileju un sagrieztu aso sarkano piparu.Zupa iznāk diezgan pikanta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi