Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Avokado zupa ar cāļa krūtiņu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g cāļa filejas
  • 7 ēd.k olīveļļas
  • 200 g sīpolu
  • 1 asais zaļais pipars
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1.25 ml vistas buljona
  • 7 avokado
  • 2 citronu sula
  • 1 asais sarkanais pipars
  • ½ tējk.malta timiāna
  • Zaļumi (kinza,pētersīļi)
  • Sāls,pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Fileju sagriež strēmelēs,sāla ,piparo un eļļā apcep apm.10 min.,noliek siltumā.Sīpolus-gredzenos,aso piparu sasmalcinam,kiplokus-izspiežam un to visu apcep atlikušajā eļļā.Pielej buljonu,sagriež kubiņos avokado mīkstumu,apslaka ar citrona sulu un liek zupā.Uzvāra,pievieno kinzu,timiānu un sataisa biezeni,pievieno garšvielas.Pasniedzot pievieno acepto fileju un sagrieztu aso sarkano piparu.Zupa iznāk diezgan pikanta.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas