Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gruntīgās līdakas kotletes

Gruntīgās līdakas kotletes

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg tīrītas līdakas
  • 250 g nesālīta speķa
  • 2-3 ēd. k. kartupeļu cietes
  • 2-3 šķēle/s mērcētas baltmaizes
  • 2 vidēji lieli sīpoli
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 2 olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Ķimenes
  • 1/2 citrona
  • Taukvielas cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Zivi izmaļ 2 reizes caur gaļasmašīnu, kopā ar speķi, sīpoliem un ķiplokiem.
  2. Bļodā sajauc ar cieti, baltmaizīti, olām un sāli, pipariem, drusku ķimenēm. Kārtīgi izmaisa.
  3. Ar ūdenī mērcētām rokām izveļ palielas kotletes un liek uz pannas sakarsētā eļļā.
  4. Cep ar uzliktu vāku no abām pusēm glīši zeltainbrūnas.
  5. Pēc noņemšanas no pannas apslaka ar mazu drusciņu citrona sulas.
    Pasniedz ar kartupeļiem visādos veidos (ceptiem, vārītiem, biezputru) un salātiem.
    Brangi iet iekšā arī atdzisušas.

    Labu apetīti!
    Pēc noņemšanas no pannas apslaka ar mazu drusciņu citrona su...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu vai ābolu plātsmaize

Rabarberu vai ābolu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. maijs 09:44 7.05 09:44
Cepeškrāsns apakšējais, vidējais un augšējais līmenis. Kur gatavot?
Neesi jaunākās cepeškrāsns īpašnieks?

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas