Rīsu krēms ar augļiem

Sastāvdaļas

  • 125 g rīsu
  • 350 g salda krējuma
  • ½ citrona sulas
  • 50 g sasmalcinātu lazdu riekstu
  • 100 g cukura
  • 5 g želatīna
  • 50 g šokolādes
  • Dažādi augļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus novāra un atdzesē.
  2. Želatīnu uz 10 min. uzbriedina aukstā ūdenī un uz lēnas uguns izkausē.
  3. Saldo krējumu puto kopā ar cukuru un citrona sulu, beigās pievieno želatīnu, riekstus un iemaisa rīsos. Gatavo masu liek porciju trauciņos un uz 2stundām ieliek ledusskapī.
  4. Formiņas ar krēmu uz dažām sekundēm ieliek karstā ūdenī (tikai nesamērcējot krēmu) un izliek uz šķīvja.Augļus nomazgā, notīra un apliek ap krēmu.
  5. Visu pārlej ar izkausētu šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi