Brūkleņu sviestmaize

Sastāvdaļas

  • Garšīga rupjmaize
  • Sviests vai margarīns
  • Biezpiens, padarināts ar krējumu ( bez sāls)
  • Brūkleņu zapte ( ar cukuru)

Pagatavošana

5 min.
  1. Normāla biezuma maizes šķēli plānā kārtiņā apziež ar sviestu vai margarīnu.
  2. Tad virsū liek biezpiena kārtu.
  3. Tam visam pa virsu liek brūkleņu zapti.
  4. Jo kārtas biezākas, jo maize garšīgāka,jāraugās tikai, lai var dabūt mutē .
  5. Veseli baudījuši!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi