"vērša acs" ar kūpinātu speķi

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 100 g kūpināta speķa
  • Svaigi zaļumi pēc izvēles
  • Garšvielas
  • 1 marinēts gurķis

Pagatavošana

1 min.
  1. Speķi sagriež plānās šķēlēs, apcep pannā, lai atdalās tauki. speķi ar lāpstiņu izņem no pannas un taukos izcep vēršacis. pasniedz kopā ar ceptu speķi un marinētu gurķi. rotā ar svaigiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi