1. Želatīnu iemērc 2 ēdamkarotēs ūdens.
2. Cepumus labi sasmalcina, kārtīgi sajauc ar sviestu, izrullē vai izsmērē formā, kurā ir ieklāta partikas plēve vai cepamais papīrs.
3. Filadelfijas sieru maisa ar cukuru (80 g) līdz cukurs izkusis. Pa daļai pievieno jogurtu, labi samaisa.
4. Saldo krējumu skarsē gandrīz līdz vārīšanas temperatūrai, vislabak mikroviļņu krāsnī. Ja karsē katliņā, labi jamaisa, bet nedrīkst putot!
5. Cukuru (80 g) ar 2 ēdamkarotēm ūdens karsē ,līdz cukurs karemelizējies brūns, veigli rūgts. Pievieno karsto krējumu, maisa līdz cukurs pilnīgi izkusis (neputo!). Nedaudz atdzesē (jabūt vēl tik siltai masai, lai želatīns izkustu). Pievieno želatīnu, izkausē.
6. Karameļu masu iemaisa siera masā.
7. Siera masu caur sietu lej tortes formā, ļauj vismaz 4 stundas dzesēties ledusskapī.
Lai labi garšo!

Foto: Depositphotos.com