Pupiņu sautējums ar tomātiem, gaļu un zaļumiem

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa sarkanās pupiņas
  • 600 gr malta liellopu gaļa
  • 3 paprikas
  • Tomāti savā sulā 1 kārba
  • Sīpols, ķiploks
  • Olīveļļa

Pagatavošana

20 min.
  1. Apcep gaļu ar sīpolu un garšvielām. Katlā liek pupiņas un sautē, pievieno gaļu, papriku, tomātus un turpina sautēt. Zepter katlā viss ir gatavs 20 minūtēs, parastā – ilgāk!Gatavo sautējumu pasniedz ar krējumu, zaļumiem un kefīru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi