Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ceptas aknas vecmāmiņas gaumē

Ceptas aknas vecmāmiņas gaumē

FOTO: Depositphotos.com

Lai akna garšotu riktīgi senā gaumē, sāli nežēlo, bet pārsālīt tomēr nevajag. Pemēģiniet, man tā liekas visgaršīgāk.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g cūku aku
  • 100 ml saldā krējuma
  • Milti pēc vajadzības
  • Pipari
  • Sāls
  • Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Aknas sagriež pabiezās strēmelītēs. Apkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Pannā kārtīgi uzkarsē sviestu. Aknas apvārta miltos un liek cepties uz pannas bez vāka.
  3. Kad viena puse gatava, apgriež uz otru. Cep līdz glītam brūnumam.
  4. Kad visi gabaliņi sacepti, liek visu atpakaļ pannā, pārlej ar saldo krējumu, papildina vēl ar sāli un sutina 15-20 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Kad visi gabaliņi sacepti, liek visu atpakaļ pannā, pārlej a...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas