Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Griķi ar burkāniem

Griķi ar burkāniem

FOTO: Depositphotos

Izsalkušiem draugiem – ātri, vienkārši, garšīgi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 - 200 g griķu, var arī rīsus
  • Burkāni
  • 1 sīpols
  • Garšvielas pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Apcep smalki sagrieztu 1 sīpolu, ber virsū 150- 200g griķu/rīsu un pacepina uz nelielas uguns pāris minūtes.
  2. Uzber virsū arī sīki sagrieztus burkānus (ideālais variants: 1 burkāns 1 ēdājs vai arī, jo vairāk burkānu, jo labāk) un pārlej ar verdošu ūdeni tā, lai viss pārklājas, pārber ar visādām garšvielām (karijs, ingvers, sāls u.c.) un ļauj lēnām gatavoties ik pa laikam apmaisot. Ja ūdens beidzas, bet viss vēl nav tajā labākajā kondīcijā – pielej vē.l
  3. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas