Sākums > Receptes > Zupas

Šampinjonu biezzupa ar dārzeņiem

2006. gada 27. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Sagriež visus dārzeņus sākumā sīpolus(cik smalki pēc paša izvēles. ) Pēc tam burkānus pusripiņās, var pat sarīvēt uz rupjās rīves, kartupeļus kubiņos un sēnes šķēlītēs.
2. Uzliek vārīties ūdeni pa to laiku apcep sīpolus nedaudz brūnīgus, nedaudz arī burkānus. Kad ūdens sāk vārīties, liek iekšā buljona kubiņus un apceptos sīpolus un burkānus.
3. Kad burkāni jau pamīksti, tad liek iekšā kartupeļus un vāra līdz pusgatavi tad pieliek sēnes. Vāra kamēr gatavi visi dārzeņi, kartupeļi var nedaudz pat jukt ārā, tad pieliek sieru, nedaudz vairāk kā pus paciņu, bet var arī vairāk. Kārtīgi izmaisa, lai siers izkūst. Lej bļodiņās, uzber virsū sagrieztus zaļumus.

Lai labi garšo!
Uz augšu