Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivs dārzeņos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 nelielas zivs filejas vai nelielas zivis (piem., putasu), kopā 300-400 g
  • 3 lieli burkāni
  • 1 tomāts
  • 1 sīpol
  • 3 -4 ķiploka daiviņas
  • 200 g skāba krējuma vai majonēzes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo dārzeņus. Burkānus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolus nomizo un sagriez pusripiņās, ķiplokus sarīvē vai izspied, tomātu sagriez nelielos kubiņos. Sāc gatavot. Aukstā pannā bez taukvielām ieliec rīvētos burkānus, sīpolus un nedaudz pasāli (patiešām ļoti maz), pārliec pāri sagrieztos tomātus un ķiplokus. Virsū uzliec saldēto zivi. Tam visam pāri pārlej 200 g skāba krējuma vai majonēzes. Uzliec pannai vāku un uzliec pannu uz nelielas uguns. Sautē visu 15 minūtes. Seko, lai uguns ir neliela, jo savādāk piedegs. Nav jāmaisa! Pabeidz gatavot un pasniedz. Uzmanīgi pārcel zivis uz pannas apakšu, pārceļot dārzeņus tām pāri, uzliec vāku un sautē uz nelielas uguns vēl 10 minūtes. Pasniedz karstu ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas