"jūras vilks"

Sastāvdaļas

  • 1 kg heka vai mencas filejas
  • 2 sīpoli
  • 150 gr baltmaizes
  • 100 gr cūkgaļas speķa
  • Ola,pipari sāls,1 t.ejk. cukura 2 ēd.k. sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Maļam fileju kopā ar sīpoliem,izmērcētu baltmaizi un speķi.Sālam,piparojam,pievienojam olu,cukuru un visu kāŗtīgi sajaucam.Veidojam kotletītes,apvārtam miltos un cepam lidz zeltainai garoziņai.Var pārliet ar saldo krējumu vai zivju buljonu un likt cepeškrāsnī uz 20 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi