Putukrējuma - biezpiena torte

Sastāvdaļas

  • Vienai kārtai nepieciešams
  • 5 olas
  • 5 ēdamkarotes cukura
  • 5 ēdamkarotes miltu
  • Pildījums
  • Putukrējums ar banānu
  • Nedaudz citrona sulas
  • Biezpiens
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas ar cukuru saputo, pieliek miltus un izcep tortes pamatkārtu. Tortes virskārtu un malas pārklāj ar putukrējumu. Dekorēšanai izmanto augļus un šokolādi.

Komentāri

lellle 2014. gada 2. februāris 17:39
Ci ilgi jacep.un cik vajag bispiena.dauc ir gtadu.!!!!!!!!!!!!!!!!!*&#&^@(
Maksim 2014. gada 2. februāris 17:37
Cik minūtes ir ja cep.!!!1!!!!!!!!!!!*
Gunta 2013. gada 23. decembris 17:39
Kur to biezpienu likt, var tikai pēc iepriekšējas pieredzes nojaust !
Ļoti nekorekta recepte !

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi