Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Konjaka lasis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 laša filejas apm.1,5 kg
  • 2 tējkarotes ruji maltu melno piparu
  • 1 ēd.karote rosē piparu
  • 4 ēd.karotes jūras sāls
  • 1 tējk.cukura
  • Liels diļļu saišķis
  • 6 ēd.karotes konjaka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. vienam filejas gabalam uzkaisa apm.pusi piparu,sāls,cukura.otram sasmalcinātas dilles,saliek filejas kopā tā,lai garšvielas paliktu vidū un vienas filejas biezākā mala būtu otra gabala plānākās malas.uzkaisa atlikušās garšvielas.ieliek lasi polietilēna maisiņā,izspiež gaisu un aizsien.ieliek uz divām diennaktīm ledusskapī,vairākas reizes pagroza,lai vienmērīgi iesālās.noslauka no filejas dilles,sagriež plānās šķēlītēs,pirms pasniegšanas aprasina ar konjaku,rotā ar dillēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Puravu, ābolu un sakņu salāti

Puravu, ābolu un sakņu salāti

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas