Salāti venēcija

Sastāvdaļas

  • 500 gr vistas vai teļa cepeša
  • 250 gr svaigu gurķu
  • 250 gr salātu lapu
  • 250 gr vārītu kartupeļu
  • 100 gr vārītas seleriju saknes
  • 1 ābols
  • 500 gr tomātu
  • 1 glāze atšķaidīta galda etiķa
  • ½ glāzes olīveļļas
  • Cukurs,sāls, sinepes,zaļumi

Pagatavošana

25 min.
  1. visas sastāvdaļas sagriež salmiņos,katru produktu atsevišķi liek traukos,pārlej ar eļļas un etiķa maisījumu,kam pieliktas garšvielas.lēzenā traukā uz salātu lapām liek kaudzītē pārmaiņus visus sagatavotos produktus,pārlej ar mērci,kurā tie marinējās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi