Kreoliešu mērce

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 1 paprika
  • 500 tomātu
  • 4 smalki sagrieztas melnās olīvas
  • 1 glāze baltvīna
  • Eļļa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Tomātus applaucē, novelk miziņu, sautē un izberž caur sietiņu. Sasilda eļļu, liek tajā sagrieztus sīpolus,papriku un sautē uz mazas uguns, pieliekot tomātu pastu un olīvas.Pieber sāli, piparus un pielej vīnu. Vāra uz mazas liesmiņas 10-15 minūtes. Pasniedz ar ceptām zivīm vai gaļu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi