Gjuveča-ceptas zivis rumāņu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg zivju
  • 1 kg dažādu dārzeņu
  • 4 sīpoli
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 1 glāze baltvīna
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 1 citrona sula
  • 1 ēdamkarote rozīņu
  • Sāls
  • Pipari
  • Koriandrs
  • Timiāns

Pagatavošana

1 min.
  1. Dārzeņus notīra, sasmalcina un sautē eļļā kopāar sagrieztiem sīpoliem, pielej baltvīnu, pievieno tomātu pastu,garšvielas,sāli,cukuru un pielej ūdeni. Sautē līdz dārzeņi mīkst, beigās pieliek rozīnes. Zivis liek ugunsizturīgā traukā, aprasina ar citrona sulu, virsū liek sautētos dārzeņus, pārsedz ar ietaukotu pergamentu un cep cepeškrāsnī 20 minūtes.

Komentāri

inara zeilisa 2010. gada 29. jūlijs 13:44
man garso viss no ziviim

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi