Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gjuveča-ceptas zivis rumāņu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg zivju
  • 1 kg dažādu dārzeņu
  • 4 sīpoli
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 1 glāze baltvīna
  • 3 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 1 citrona sula
  • 1 ēdamkarote rozīņu
  • Sāls
  • Pipari
  • Koriandrs
  • Timiāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Dārzeņus notīra, sasmalcina un sautē eļļā kopāar sagrieztiem sīpoliem, pielej baltvīnu, pievieno tomātu pastu,garšvielas,sāli,cukuru un pielej ūdeni. Sautē līdz dārzeņi mīkst, beigās pieliek rozīnes. Zivis liek ugunsizturīgā traukā, aprasina ar citrona sulu, virsū liek sautētos dārzeņus, pārsedz ar ietaukotu pergamentu un cep cepeškrāsnī 20 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas