Punša siļķe

Sastāvdaļas

  • 4 mazsālītas siļķu filejas
  • 1 sīki sagriezts sarkanais sīpols
  • 2 ēd. k. sasmalcinātu diļļu
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 tējk. krustnagliņu
  • 1 tējk. aromātisko piparu
  • ½ dl ketčupa
  • ¼ dl majonēzes
  • ½ dl punša

Pagatavošana

1 min.
  1. Filejas rūpīgi noskalo aukstā ūdenī, notecina un nosusina ar papīra salveti. Sagriež filejas slīpos gabaliņos. Samaisa pārējās izejvielas, nedaudz diļļu un sīpolu atstājot rotāšanai. Beigās mērcē iemaisa siļķes. Uz dažām stundām ieliek ledusskapī. Rotā ar sīpoliem un dillēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi